MISS Asia Pacific a fugit cu coroana după ce a fost DETRONATĂ

O regină a frumuseţii din Birmania a fugit cu o diademă în valoare de 200.000 de dolari, după ce a fost detronată suspect din poziţia Miss Asia Pacific World.

02 sept. 2014, 19:07
MISS Asia Pacific a fugit cu coroana după ce a fost DETRONATĂ

May Myat Noe, în vârstă de 18 ani, a câştigat titlul concursului Miss Asia Pacific World în luna mai 2014, dar nu s-a înţeles cu organizatorii concursului în ceea ce priveşte solicitările aşteptate de la deţinătoarea titlului, potrivit yahoo.com. Comitetul concursului ar fi vrut ca Noe să efectueze o operaţie de mărire a sânilor, pentru a-i asigura un contract record.

Organizatorii concursului au suportat cheltuielile unei călătorii de 10 zile pentru Noe şi mama sa în Seul, capitala Coreei de Sud, unde trebuia să efectueze operaţia de mărire a sânilor, dar Noe a rămas în Seul timp de trei luni pe banii organizatorilor.

VEZI ŞI: Miss Spania a dezvăluit că este lesbiană. Fotografii incendiare

Noe a primit bilete de avion pentru a ajunge înapoi în capitala birmaneză Rangoon, dar aceasta nu s-a mai prezentat. Potrivit site-urilor de ştiri malaeziene, aceasta i-a înşelat pe organizatori urcând într-un avion care decola mai devreme. Se spune că Noe deţine o diademă decorată cu cristale Swarovski, care ar valora între 100.000 şi 200.000 de dolari.

Organizatorii concursului sunt acum furioşi şi solicită returnarea valoroasei diademe.

CITEŞTE ŞI: O româncă este Miss Chirurgie Estetică în Italia