Miss International 2017. Indonezia a câştigat în premieră coroana frumuseţii

Miss International 2017. A 57-a ediţie a concursului de frumuseţe Miss International, care s-a desfăşurat marţi, la Tokyo, a fost câştigată de reprezentanta Indoneziei, Kevin Lilliana.

14 nov. 2017, 10:31

Miss International 2017. Cea mai frumoasă femeie a concursului a fost aleasă dintr-un total de 71 de concurente, din tot atâtea ţări. Miss Indonezia, Kevin Lilliana, a fost cea care a primit coroana, în timp ce Top 5 a fost completat de Miss Curacao, Miss Venezuela, Miss Australia şi Miss Japonia. Reginele continentale au fost desemnate Miss Ghana pentru Africa, Miss Bolivia pentru America, Miss Coreea de Sud pentru Asia, Miss Marea Britanie pentru Europa şi Miss Noua zeelandă pentru Oceania. Miss national Costume a fost câştigat de Japonia, Miss Perfect Body de Australia, iar Miss Best Dresser de Miss Indonezia.

Este pentru prima oară în istoria de 57 de ani a Miss International când titlul îi revine reprezentantei Indoneziei. Recordul de coroane este deţinut de Venezuela – şapte, urmată de Filipine – cu şase.

Miss International 2017. Câştigătoarea ediţiei din acest an, Kevin Lilliana, are 21 de ani şi s-a născut la Bandung, în Java de Vest. Ea are o înălţime de 1,77 metri.