MISS WORLD 2014. A fost desemnată reprezentanta României la concurs FOTO

Bianca Fanu, o tânără în vârstă de 25 de ani din Timişoara, va reprezenta România la Miss World 2014, care va avea loc la Londra, între 19 noiembrie şi 15 decembrie.

22 oct. 2014, 12:29

Organizaţia Miss World a confirmat miercuri oficial că România va fi reprezentată la Miss World 2014 de Bianca Fanu, potrivit Mediafax.

Conform noului regulament Miss World, o candidată este desemnată oficial ca reprezentantă a unei anumite ţări doar în urma aprobării candidaturii ei de către Organizaţia Miss World din Marea Britanie, nefiind suficient să câştige doar finala naţională a competiţiei.

Bianca Fanu a câştigat titlul Miss World România 2014 la sfârşitul săptămânii trecute, competiţia fiind organizată într-un club din Capitală, de agenţia ExclusivEvent, care deţine licenţa Miss World în România.

Bianca are 25 de ani, 1,70 metri înălţime, dimensiuni 86-60-90 centimetri şi este născută în Timişoara. Este studentă în anul al cincilea la Facultatea de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara.

Bianca a făcut în trecut trei ani de balet, iar în prezent practică yoga, pilates, aerobic şi înot. Are patru câini adoptaţi şi îşi doreşte să înfiinţeze un adăpost pentru câinii abandonaţi din Timişoara.