Miss WORLD 2024. Krystyna Pyszková din Cehia, în vârstă de 23 de ani, este cea mai frumoasă femeie din lume

Cea mai frumoasă femeie din lume este o tânără de 23 de ani din Cehia. Krystyna Pyszková a fost încoronată Miss World 2024.

10 mart. 2024, 12:29

Krystyna Pyszková, din Cehia, a primit titlul de cea mai frumoasă femeie din lume, fiind încoronată Miss Worl 2024, sâmbătă, la Mumbai, India, unde a avut loc anul acesta concursul internațional, scrie CNN.

Krystyna Pyszková are 23 de ani și este cea de-a 71-a Miss World. Tânăra a dominat competiția, fiind în centrul atenției prin abordarea ei de la proba clasică de întrebări și răspunsuri.

Citește și: Cine este tânăra profesoară care va reprezenta România la Miss World 2024, în India. Are 26 de ani și a participat la unul dintre cele mai „picante” reality-show-uri de la noi

Rugată să comenteze o problemă cu impact asupra îngrijirii sănătății femeilor, Krystyna Pyszková a vorbit despre eliminarea stigmatului și a rușinii legate de menstruație, spunând că „a fi femeie este un dar” și că menstruația nu trebuie să fie un subiect tabu.

„Să fiu încoronată Miss World este un vis devenit realitate. Sunt profund onorată să-mi reprezint țara”, a spus Pyszková, la finalul competiției.

Miss Worl este considerat drept cel mai vechi concurs internațional de frumusețe, fiind fondat în Marea Britanie în 1951 ca un „concurs de bikini”. Cele mai cunoscute câștigătoare sunt din India: Aishwarya Rai Bachchan (Miss World 1994) şi Priyanka Chopra Jonas (Miss World 2000).

Priyanka Chopra Jonas a apărut, de asemenea, la concursul de sâmbătă cu un mesaj video, aducându-le un omagiu atât proprietarului Miss World, Julia Morley, cât și lui Nita Ambani, câștigătoarea premiului umanitar al concursului.

Citește și: Miss Venezuela 2023 și-a pierdut viața la doar 26 de ani, în urma unui tragic accident. „Atât de tânără și cu prea multă viață înainte”

Krystyna Pyszkova i-a succedat la titlu Karolinei Bielawska, din Polonia, care a fost încoronată Miss World în martie 2022. Din cauza unor probleme de programare, în 2023 nu a avut loc niciun concurs Miss World.