UIMITOR. Un tânăr care halucina a sărit dintr-o maşină în mers şi a făcut scandal în trafic VIDEO

Scene uluitoare au avut loc în Constanţa, unde un tânăr a sărit din maşină în mers şi a luat-o la fugă printre autoturisme. Bărbatul era dezorientat, ţipa şi chiar a încercat să se urce în altă maşină. Poliţiştii l-au imobilizat, iar individul a început să aibă halucinaţii şi să vorbească despre pescăruşi albaştri şi mântuire. Martorii susţin că tânărul era drogat.

24 iul. 2015, 13:25
UIMITOR. Un tânăr care halucina a sărit dintr-o maşină în mers şi a făcut scandal în trafic VIDEO

Bărbatul a şocat oamenii care se plimbau prin Constanţa, informează România TV. A sărit brusc din maşină şi a început să alerge printre celelalte autoturisme aflate în trafic.

Citeşte şi SCANDAL MONSTRU între iubitorii de animale şi hingheri la Constanţa VIDEO

„Am auzit deodată o pocnitură şi după aia a început să alerge şi se arunca în giratoriu şi zicea „Ajutaţi-mă, că vreau să mă omor”. L-a tras pe unul, a intrat în maşină, a speriat copilul”, a declarat un martor. Bărbatul avea halucinaţii şi era dezorientat, iar câţiva agenţi de pază au reuşit să îl prindă şi să-l imobilizeze. De teamă să nu scape iar, oamenii i-au legat picioarele.

Între timp, la faţa locului au ajuns şi poliţiştii care l-au încătuşat, dar tânărul a început să aibă halucinaţii din nou şi să vorbească despre pescăruşi albaştri şi mântuire.

O tânără le-a spus poliţiştilor că este sora bărbatului şi că ea conducea maşina din care a sărit acesta. Dar nici ea nu a reuşit să le dea agenţilor mai multe informaţii.

Citeşte şi SURPRIZĂ pentru cei care merg spre mare: Prima locomotivă cu simboluri tradiţionale va merge la Constanţa

„Am condus din Bucureşti pe autostrada A1 până aici şi deodată s-a aruncat din maşină. Mă bucur că nu este aşa, că nu a murit încă.”, a spus sora tânărului. 

Tânărul a fost dus la spital, iar în urma analizelor se va stabili dacă era drogat în momentul scandalului.