Mister Olympia al oamenilor străzii. Povestea bărbatului căruia sportul îi ţine de foame FOTO

Un om al străzii din Bucureşti ar face să roşească de invidie pe orice culturist profesionist. Alin se laudă la 33 de ani cu un corp atletic, demn de marile competiţii de profil. Pentru a se menţine în formă face tracţiuni la bara de bătut covoare, ridică bidoane de apă plată pline cu nisip şi aleargă zeci de kilometri în parcul transformat pe timp de vară în dormitor.

19 aug. 2013, 10:18

Alin nu are unde să doarmă, abia găseşte ce să bage în gură, însă nu neglijează niciodată două lucruri: credinţa în Dumnezeu şi orele de exerciţii fizice, scrie cancan.ro.

Drama lui Alin a început în urmă cu 24 de ani, pe când avea 9 ani. „Locuiam la Sibiu, iar mama m-a abandonat la spital. M-au trimis apoi prin orfelinate, am îndurat multe umilinţe, îmi furau cei mari mâncarea, hainele. Până la urmă am fugit şi am ajuns în canale. De atunci locuiesc pe străzi, fără casă, fără masă”, a amintit Alin.

Forţat de legile străzii, a trebuit să găsească, de-a lungul anilor, soluţii să supravieţuiască. „Când eram mic numai aşa trăiam, pe fugă, mi-era frică de tot. În fiecare zi mă rugam mereu, Doamne, eu unde înnoptez diseară?! Şi mi-a ajutat, am găsit mereu o salvare. Sport fac de la 14 ani, a fost şansa mea, m-a ajutat să fiu sănătos. Sunt mulţumit de cum arăt, nu sunt bolnav. Aici, în zona Iancului, mă antrenez de 7 ani, în fiecare zi, la miezul nopţii. Fac tracţiuni la bară şi ridic de sute de ori două bidoane de 5 şi 6 litri pline cu nisip şi apă”, a mai spus bărbatul.