MISTER: Poliţiştii au spart uşa apartamentului după primirea unui apel de urgenţă, dar nu se aşteptau la asta

Poliţia britanică a spart uşa unui apartament din Londra după ce de la adresa respectivă a fost primit un apel de urgenţă la numărul 999. Cu toate acestea, atunci când au pătruns în locuinţă, autorităţile au descoperit doar două pisici. 

09 nov. 2013, 17:13

Un incident bizar a avut loc într-un apartament din Londra după ce poliţia a primit un apel de urgenţă la numnărul scurt 999. Cu toate că nu a vorbit nimeni la telefon, autorităţile au decis să verifice locuinţa, crezând că este vorba de cineva în pericol, potrivit Mirror.

Citeşte şi Gestul INCREDIBIL al unui american care a constatat că a furat o pisică în timp ce era beat

Cu toate acestea, atunci când au pătruns în apartament au descoperit doar doi pisoi, unul dintre ei numindu-se Bruce Lee. Atunci când a ajuns acasă de la muncă, James Cocksedge, posesorul felinelor, a fost obligat să dea o explicaţie pentru ele întâmplate. În cele din urmă el a recunoscut că atunci când sună telefonul, pisicile lui se crizează.

Când aude telefonul începe să ţopăie prin toată casa. Mă gândesc că cineva m-a apelat, atunci Bruce Lee şi-a ieşit din minţi şi a apăsat de trei ori pe cifra nouă a telefonului, din greşeală„, a declarat inginerul se sunet.

Citeşte şi Fotografia care te va face să râzi până pui MURĂTURILE pentru iarnă: Cum arată o PISICĂ la BORCAN

Chiar dacă autorităţile au fost obligate să spargă uşa, ofiţerii l-au liniştit pe tânăr spunându-i că animalele sale de companie sunt în siguranţă, fiind descoperite într-un şifonier din casă, sub o grămadă de haine.