MISTER TOTAL. Un sat de peste 1200 de oameni a dispărut fără urmă. Casele au rămas intacte FOTO

Totul se petrece într-un sat eschimos din nordul Canadei. Toți locuitorii acestei localități, adică 1254 de persoane au dispărut fără urmă. Mai mult, cimitirul care se afla în apropierea localității a fost profanat. Toate cadavrele au dispărut, iar câinii au fost găsiți morți, legați de copaci.

02 ian. 2015, 13:58
MISTER TOTAL. Un sat de peste 1200 de oameni a dispărut fără urmă. Casele au rămas intacte FOTO

Când a ajuns un canadian în zonă, care cumpăra blănuri de la eschimoși, a găsit locuințele intacte, cămările pline cu alimente și chiar focul aprins în bucătării, unde erau așezate pe plită oale pline cu mâncare, scrie efemeride.ro. Evenimentul s-a petrecut la sfârșitul iernii anului 1930. El a anunțat Poliția Canadiană și au început cercetările. Un canadian care trăia în apropierea localității a spus că în noaptea dispariției a văzut pe cer un obiect luminos care a stat minute bune deasupra localității.

Citeşte şi ŞTIREA care a speriat INTERNETUL. Ce se întâmplă cu PĂMÂNTUL în 4 IANUARIE, când se vor alinia planetele

Ancheta a rămas fără rezultat. O altă întâmplare este cea legată de un zbor care a avut loc în 29 decembrie 1972. Aeronava plecase din New York și avea 177 de persoane la bord. În apropiere de Miami avionul s-a prăbușit într-o zonă infestată de crocodili și șerpi. Cu toate acestea, 75 de persoane au supraviețuit, dintre care 8 membrii ai echipajului.

Interesant este faptul că o mare parte dintre aceștia suferiseră și înaintea acestui accident, altele la fel de tragice. Reușiseră să supraviețuiască și altor accidente aviatice, de autoturism sau fuseseră luați prizonieri de forțe teroriste și scăpaseră.Din cele 75 de persoane salvate, 27 au declarat că în timpul accidentului au văzut două fantome la bordul avionului.

În 18 martie 1974, la doi ani după acest accident, două stewardese și pilotul avionului care supraviețuiseră accidentului din 1972, se aflau în alt avion care a avut probleme tehnice, un motor a luat foc și au fost obligați să aterizeze de urgență.

Citeşte şi Misterul creaturii care a îngrozit un oraş întreg timp de 30 de ani a fost desluşit VIDEO

Toți trei au declarat că înainte să izbucnească incendiul, au văzut pe geamul avionului, chipul unui pasager din zborul din 1972, care nu supraviețuise și care s-a adresat pilotului să fie atent pentru că avionul va lua foc și trebuie să aterizeze. Stewardesele au declarat că pasagerii au fost anunțați înainte de incident, de cineva necunoscut, ca să-și pună centurile de siguranță, pentru că avionul va ateriza. Conducerea companiei aeriene i-a amenințat pe membrii echipajului să înceteze cu astfel de declarații pentru că în caz contrar vor fi concediați. Totuși un preot a fost adus la bordul avionului.

O altă întâmplare cel puțin ciudată, s-a petrecut în timpul Primului Război Mondial. În seara de Crăciun, pe un câmp de luptă din Franța, ostilitățile au încetat. De o parte a câmpului de luptă se aflau nemții, de cealaltă parte englezii. La un moment dat câțiva soldați nemți au aruncat o minge de fotbal pe câmpul de luptă și au făcut semn englezilor să se alăture la jocul de fotbal. Jocul a fost întrerupt de către conducătorii celor două armate.

A doua zi, un soldat englez, pe nume Wilkinson, a spus prietenilor că în noaptea de Crăciun a visat că a fost în orașul său natal, în casa sa, unde și-a vizitat copiii. În noaptea de Crăciun, soția lui Wilkinson își lasă cei doi copiii acasă și merge la sora sa, a cărei casă se afla în vecinătate.

După un timp, aude o voce care o strigă și iese în curtea imobilului. Cu stupoare, vede în curtea casei pe cei doi copiii ai săi care o strigau. Copiii i-au povestit mamei că tatăl lor a venit acasă și i-a adus la mătușa lor. Pe zăpadă erau numai urmele copiilor. La sfârșitul războiului, Wilkinson a fost omorât. La una dintre întrunirile dedicate eroilor din război, la care a participat și văduva lui Wilkinson, aceasta a aflat de la unul dintre prietenii soțului său, că acesta avusese un vis în noaptea de Crăciun. Văduva a povestit că an de an, până în 1964 când a murit, în noaptea de Crăciun vedea silueta soțului său, la colțul străzii, privind casa în care locuia.