Misterul a fost rezolvat! Vica Blochina dezvăluie cum își câștigă banii: „Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus!”

Vica Blochina a vorbit despre felul în care își câștigă banii. Dat fiind că aceasta trăiește pe picior mare, oamenii s-au întrebat în mod constant cum reușește să își permită tot luxul din jurul ei.

09 aug. 2023, 08:51
Misterul a fost rezolvat! Vica Blochina dezvăluie cum își câștigă banii: „Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus!”
Misterul a fost rezolvat! Vica Blochina dezvăluie cum își câștigă banii: „Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus!”

Vica Blochina este mereu în centrul atenției, fiind una dintre cele mai urmărite persoane din showbiz-ul românesc. Aceasta este cunoscută pentru un stil de viață extrem de costisitor, fiind înconjurată doar de lux și opulență. Tocmai din cauza asta este imposibil să nu te întrebi de unde reușește să facă rost de banii necesari pentru a-și susține lifestyle-ul foarte scump. Aceasta a și recunoscut că este expertă atunci când vine vorba de cheltuit banii. Numai vacanța de o săptămână din Turcia a „ușurat-o” de câteva mii de euro.

Citește și: Vica Blochina atacă femeile care caută iubiți tinerei: „Sunt disperate. Aceste relații nu au o lungă durată”

Dat fiind că a fost întrebată de nenumărate ori care sunt sursele ei de venit, aceasta s-a hotărât să ofere și un răspuns. Bineînțeles, că a optat pentru o replică plină de ironie. Aceasta a spus că în cazul ei banii „cad din cer”. Mai mult de atât, ea a reamintit internauților de operația de micșorare de stomac prin care a trecut, punând accentul pe faptul că nu mai are nevoie să mănânce, motiv pentru care economisește bani.

„De unde am bani? Îmi cad din cer! Banii mei îmi cad din cer! Deci, dorm noaptea și când mă trezesc…mă uit stânga dreapta și văd noaptea bani lângă. Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus. Sunt perioade când mănânc o bomboană. Sunt perioade și perioade. Pe bune, frigiderul la mine este gol. Înainte când mergeam la magazin cheltuiam una – două bani, acum nu mai cheltui bani. Acum dacă îmi este foame iau un cub de gheață în gură, se umple stomacul cu apă și gata…am mâncat!”, le-a spus blondina fanilor ei, prin intermediul emisiunii sale online.

Vica Blochina, deranjată de faptul că e numită „amantă”

Vica Blochina s-a simțit nevoită să spună că este deranjată de faptul că încă este reținută drept amanta lui Pițurcă, dat fiind că acest lucru s-a întâmplat cu mai bine de 16 ani în urmă. Ea mai este sigură și de ideea conform căreia toate femeile au fost amante la un moment dat.

„Eu nu mai sunt cu omul ăsta de 16 ani, deci nu mai am nicio treabă. Eu nu cred că există vreo femeie în viața asta care nu a fost amantă. Este normal, ăsta este cursul vieții. Nu este corect în momentul de față un titlu care apare în ziar „amanta lui Pițurcă”. Am fost, recunosc că am fost, dar acum nu mai sunt! Sunt mama copilului lui Victor Pițurcă, este normal. Eu am considerat, în trecut, că am fost iubita lui Victor Pițurcă, nu amanta. Dacă în DEX scrie că am fost amantă, asta este situația. Ce, am zis eu că nu este adevărat? Însă au trecut 16 ani de când nici nu mă văd, nici nu vorbesc cu el! Eu sunt singura persoană din România despre care se scrie . Voi credeți că eu am fost singura femeie care a fost iubita unui om însurat?”, a mai spus Vica Blochina, pe canalul său de Youtube „Femeia Deasupra”.

Citește și: Vica Blochina a plecat într-o vacanță de lux în Turcia. De necrezut cât costă o cameră la hotelul unde s-a cazat și Jennifer Lopez