Misterul a fost spulberat! Traian Băsescu candidează la alegerile pentru Primăria Capitalei VIDEO

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a ţinut în suspans electoratul în privinţa candidaturii la alegerile pentru Primăria Capitalei până a fost dat de gol de membrii PMP, care adună semnături pentru fostul preşedinte. Toţi cei care adună semnături pentru candidaţii PMP de la sectoare au obligaţia de a strânge şi liste de adeziuni pentru fostul preşedinte.

06 apr. 2016, 14:13
Misterul a fost spulberat! Traian Băsescu candidează la alegerile pentru Primăria Capitalei VIDEO

Traian Băsescu va intra în lupta electorală pentru funcţia de primar general al Capitalei. Toţi cei care adună semnături pentru candidaţii PMP de la sectoare au obligaţia de a strânge şi liste de adeziuni pentru fostul preşedinte. Iar norma petru fiecare cort electoral al PMP este de peste două mii de semnături pentru Băsescu, transmite România TV.

Citeşte şi:  Traian Băsescu, despre candidatura la Primăria Capitalei: „Voi anunţa pe 25 aprilie”

Traian Băsescu a declarat că va anunța pe 25 aprilie ce decizie va lua cu privire la o eventuală candidatură a sa pentru Primăria Capitalei.

Corturile electorale al partidului Mişcarea Populară au împânzit intersecţiile Capitalei. Deşi partidul nu şi-a stabilit oficial candidatul la Primăria Capitalei, tinerii care-şi fac de lucru la umbra corturilor le spun trecătorilor că postul e vizat chiar de şeful lor cel mare, Traian Băsescu.

„Eu strâng, în special, pentru candidatul de la sectorul 3, pentru Cristian Petrescu. Cei care nu sunt din sectorul 3 şi-l simpatizează pe Traian Băsescu semnnează pentru lista pentru Capitală. Noi toţi din partid ştim că dânsul va candida. El ne dă aşa… nişte semnale mici. Că nu vrea să spună adevărul”, spune un membru PMP care adună semnături.

Citeşte şi:  Traian Băsescu, către candidaţii PMP: Să plecăm toţi de la premisa că vom câştiga aceste alegeri

„Din ce am înţeles şi eu de la secretarul nostru de partid, domnul Onaca, dânsul e pregătit cu totul! Că deja ne-a pus să ducem nişte semnături. Dânsul va candida sută la sută”, mai spune reprezentantul PMP.

Tânărul, care se laudă că ocupă funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PMP sector 3, se plânge de norma mare de semnături pe care trebuie să o adune pentru fostul preşedinte.

Fiecare colegiu trebuie să strângă cam două mii de semnături, mai spune tânărul care adună semnăturile necesare candidaturii lui Băsescu.