MISTERUL AVIONULUI MH 370 a fost dezlegat. Unde au dispărut cei 239 de pasageri ai aeronavei

Un fost pilot socheaza intreaga lume cu declaratia sa, la trei luni de la disparitia avionului MH 370. Acesta sustine ca a studiat amanuntit acest caz, iar ceea ce s-a intamplat cu aeronava care avea la bord 239 de persoane nu a fost un simplu accident.

18 iun. 2014, 12:02
MISTERUL AVIONULUI MH 370 a fost dezlegat. Unde au dispărut cei 239 de pasageri ai aeronavei

Atat pilotul Ewan Wilson, cat si jurnalistul Geoff Taylor, din Noua Zeelenada, au petrecut cateva luni bune cautand indicii despre avionul Malaysia Airlines, care a disparut de pe radare in 8 martie, cu 239 de pasageri la bord, pentru a afla ce s-a intamplat in realitate, scrie mondonews.ro.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul avionul Malaysia Airlines dispărut. Anunţul care schimbă totul

Dupa ce au adunat mai multe marturii si au intervievat rudele pilotului si persoanelor disparute, ei au ajuns la concluzia incredibila ca avionul a disparut in mod „calculat” si „deliberat” in urma unei actiuni ce nu trebuia sa aiba loc.

Cei doi au analizat timp de cateva saptamani la rand toate informatiile legate de ultimele ore ale zborului aeronavei malaeziene. Mai mult, dificultatea de a gasi ramasitele aparatului de zbor prin intermediul semnalelor trimise de aparatura acestuia nu este decat rezultatul unei manipulari, mai spun cei doi anchetatori.

Citeşte şi Un pilot face declaraţii cutremurătoare: „Dispariţia zborului MH370 nu a fost un accident!”

Ewan Wilson si Geoff Taylor sustin ca au scos din ecuatie problemele tehnice sau accidentele ciudate, ceea ce i-a condus catre concluzia ca nu ar fi existat un alt motiv care sa duca la schimbarea rutei avionului. Wilson este antrenat special in anchetarea accidentelor aviatice. Acesta este de parere ca aeronava disparuta s-ar fi prabusit in Oceanul Indian.

Cei doi au scos si o carte denumita „Good Night Malaysian 370: The truth behind the loss of Flight 370″, in care acuza autoritatile din Malaezia de ascunderea adevarului.