Misterul copiilor verzi. Au fost găsiţi lângă o grotă şi erau îmbrăcaţi cum nu s-a mai văzut

Publicat: Miercuri, 21 Octombrie 2015 15:39 // Actualizat: Miercuri, 21 Octombrie 2015 17:51 // Sursa: romaniatv.net

În anul 1887, în Spania, în apropierea unei grote sunt descoperiți doi copii care aveau culoarea pielii verde. Ochii erau roșii, nu vorbeau limba spaniolă, iar îmbrăcămintea ea confecționată dintr-un material necunoscut.

Foto: efemeride.ro

Copiii sunt preluați de către autorități și timp de o săptămână, refuză toată alimentația care le-a fost adusă, scrie efemeride.ro. După câteva zile, le-a fost adusă fasole verde, pe care au consumat-o.

Băiatul, care era mult mai slăbit, a murit după câteva zile. Fetița a rezistat și cu timpul, culoarea verde a pielii a dispărut. După câteva luni, fetița a început să se descurce în spaniolă și a explicat că venea dintr-o țară fără soare, unde era un crepuscul permanent.

Citeşte şi "Necropants": cel mai morbid trend din istoria umanităţii

Această țară misterioasă era separată printr-o vale de o altă țară care era luminată. Fetița a murit în anul 1892, fără a putea să dea mai multe explicații cu privire la locul său de origine.

În secolul al XI-lea, în Woolpit, Anglia, au fost descoperiţi lângă o grotă doi copii. Culoarea părului și a pielii era verde. Băiatul a murit, iar fata a trăit mai mulți ani și s-a căsătorit cu un tânăr din satul vecin. Cronicile vremii susțin că cei doi copii, conform propriilor declarații, veneau dintr-o țară numită Sfântul Martin, unde nu exista soare.

Lângă localitatea Woolpit se afla o altă localitate numită Fornham Saint Martin. S-a presupus că cei doi copii provin din acea zonă. Zona prezintă o pădure imensă, în care se găsesc mai multe galerii, unele fiind utilizate pentru extragerea metalelor.

Culoarea verde a pielii i-a făcut pe cercetători să susțină ideea că cei doi copii provin din subteran. Exista o populație care trăia în subteran, departe de razele soarelui, de aici și culoarea pielii și a părului. Copiii vorbeau o limbă necunoscută. Odată cu schimbarea alimentației și în contact cu razele soarelui, pielea fetiței a căpătat culoarea albă.

Citeşte şi STUDIU: Aluniţele de pe braţ ar putea fi un indiciu pestru descoperirea cancerului de piele

Alți cercetători au susținut că cei doi copii sunt de origine extraterestră. A fost lansată și teoria conform căreia cei doi copii fuseseră otrăviți cu arsenic, de aici culoarea verde a pielii și abandonați lângă acea grotă.

S-a pus întrebarea de ce nu puteau comunica în limba spaniolă sau engleză, dacă fuseseră abandonați lângă grotă? De ce purtau veșminte cu totul deosebite? Unde ar fi putut fi o zonă fără soare?

Specialiștii susțin că în cazul unei anemii profunde, glandele endocrine produc culoarea verde a pielii. Pielea își schimbă culoarea sub influența unor boli, cum ar fi vitiligo sau albinismul. Misterul rămâne, cu toate că s-au încercat mai multe explicații.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bizar boală de piele copii verzi mister piele verde Spania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 oct 15:53
...verde. Ochii erau roșii, nu vorbeau limba spaniolă, iar îmbrăcămintea ea confecționată dintr-un material necunoscut. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8741
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H