MISTERUL din spatele CRIMEI de pe GOOGLE STREET VIEW: Un internaut a chemat POLIŢIA după ce a descoperit poza

Publicat: Luni, 02 Iunie 2014 19:46 // Actualizat: Luni, 02 Iunie 2014 19:46 // Sursa: romaniatv.net

Mai mulţi utilizator de internet din Marea Britanie au început să sune la poliţie după ce au descoperit o imagine bizară în centrul unui mic orăşel. Astfel, fotografia dădea impresia că un bărbat îl lovise pe altul în cap cu o coadă de topor. Cu toate acestea, lucrurile s-au liniştit după ce protagoniştii scenei, doi mecanici care lucrau în zonă, au recunoscut că totul este o farsă.

Dan Thompson şi Garry Kerr, doi mecanici din Edinburgh, au ajuns în atenţia poliţiei după ce au recurs la o farsă bizară în timp ce maşina Google Street View trecea pe lângă strada lor, potrivit Mirror.

Citeşte şi Google Maps, varianta PERVERSĂ: Imagini cu femei în ipostaze necuviincioase surprinse când nu se aşteptau FOTO

Astfel, în momentul în care maşina Google a trecut pe lângă ei, cei doi s-au întins la pământ şi au dat impresia că unul dintre ei îl loveşte pe altul cu o coadă de topor, îmaginea fiind înregistrată de camerele vehiculului. Cu toate acestea, protagoniştii au uitat de farsa lor şi şi-au văzut de viaţă, aducându-şi aminte de cele întâmplate decât în momentul în care la uşa lor a bătut poliţia, întrebând despre o eventuală crimă.

Citeşte şi Descoperire ŞOCANTĂ într-o imagine CONTROVERSATĂ, pe Google Maps

În acel moment, Dan Thompson, patronul service-ului auto de pe strada respectivă, "victima" din imaginile de pe Google Street View, a recunoscut că farsa a fost ideea lui, încercând astfel să însenineze ziua de muncă şi să-şi face reclamă.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 iun 20:19
...
Mai mulţi utilizator de internet din Marea Britanie au...
02 iun 19:58
...să sune la poliţie după ce au descoperit o imagine bizară în centrul unui mic orăşel. Citește mai departe…, MISTERUL din spatele CRIMEI de pe GOOGLE STREET VIEW: Un internaut a chemat POLIŢIA după ce a descoperit poza ...
1
EUR
4.7538
RON
25 Mar
noapte 7 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H