Ipoteză şocantă în cazul fetelor dispărute lângă Caracal. Rămăşiţe umane descoperite în butoaie, în curtea unui mecanic auto

Două fete care locuiesc în două localităţi diferite, aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiţii asemănătoare, la diferenţă de trei luni. Potrivit unor surse citate de România TV, poliţiştii au descins vineri dimineaţă la o adresă din Caracal, la locuinţa unui bărbat a cărui maşină a fost văzută pe camerele de supraveghere luând la ocazie o tânără. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 65 de ani, este mecanic auto. Sursele citate susţin că până acum în curtea mecanicului au fost găsite rămăşiţe umane depozitate în butoaie. 

26 iul. 2019, 06:01
Ipoteză şocantă în cazul fetelor dispărute lângă Caracal. Rămăşiţe umane descoperite în butoaie, în curtea unui mecanic auto

Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie. Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată.

Prima care a dispărut fără urmă este Mihaela Luiza Melencu sau ‘Lulu’ aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie.

Citeşte şi Două fete, de 6 şi 12 ani, au murit înecate într-un pârâu din Caracal

Pe 14 aprilie, fata de 19 ani a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

La trei luni de la dispariţia Mihaelei, o altă fată a dispărut în condiţii similare. Este vorba despre Alexandra Măceşanu, o fată în vârstă de 15 ani, care a fost dată dispărută de părinţi. Elevă a unui liceu din Caracal, Alexandra a fost văzută ultima dată, miercuri dimineaţă, după ce s-a urcat într-o maşină la ocazie. Voia să se întoarcă acasă.

Familia şi prietenii au căutat-o ore în şir, au reclamat dispariţia la Poliţie şi au cerut ajutorul oamenilor pe Facebook. Mii de oameni au distribuit postarea despre dispariţia Alexandrei, în speranţa ca cineva o va recunoaşte şi va anunţa Poliţia.