Misterul maşinilor distruse dintr-un orăşel britanic: „Vandalul” era un câine FOTO

Stăpânul unui câine a rămas şocat când a aflat că animalul său de companie era vandalul care distrugea pneurile maşinilor din cartierul britanic.

16 apr. 2014, 16:12

Câinele lui Edward şi Jean Morgan a fost surprins de camerele de supraveghere când vandaliza roţile maşinilor din Brampton, Cumbria, Marea Britanie. Autorităţile au rămas fără cuvinte după ce locuitorii din orăşel s-au plâns că cineva le sparge pneurile de la maşini, aşa că au instalat camere de supraveghere.

După şase luni şi sute de ore de studiat înregistrările video, autorităţile au descoperit că vinovatul era un câine. Acesta s-a dovedit a fi Jess, un border collie, care şi-a făcut un obicei de a muşca roţile tuturor maşinilor pe lângă care trece. Animalul era plimbat fără lesă, iar stăpânii nu au observat când acesta muşca pneurile.

„Suntem îngroziţi. Este cel mai ascultător şi iubitor câine. Am fost şocaţi să aflăm acest lucru. Sunt foarte tristă”, a declarat Jean Morgan, stăpâna lui Jess. Familia i-a recompensat pe vecinii cu pneurile mâncate de Jess, iar de acum încolo îl vor plimba pe căţel cu lesa.