Misterul MESAJULUI descoperit într-o sticlă, pe fundul unui LAC, după un secol, a fost DESLUŞIT

Un bărbat din America a fost şocat după ce a realizat că un mesaj descoperit într-o sticlă, la jumătatea lunii iunie, a aparţinut chiar bunicii sale, după ce, timp de mai multe zile, a fost fascinat de povestea pe care a găsit-o într-un ziar.

21 iun. 2013, 18:15

Eric Schiebold, un bărbat din Detroit, citea un articol apărut într-un ziar local, despre o sticlă cu mesaj descoperită într-un lac, veche de aproape un secol, când a realizat că textul fusese redactat chiar de bunica lui, atunci când femeia avea doar 22 de ani, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Mesaj descoperit după 77 de ani. Ce conţinea acesta VIDEO

Tillie Esper a scris un mesaj pe data de 30 iunie 1915, aruncând ulterior sticla în apele lacului St. Clair. Nepotul acestuia a fost fascinat de povestea descoperită în presă, dar nu se aştepta ca aceasta să îl împlice şi pe el, mai ales că sticla avea 98 de ani vechime.

„La început nu am crezut. Am văzut numele şi m-am gândit la asta, dar nu mă gândeam că a fost vorba de bunica mea. La sfârşitul poveştii era şi o biografie şi atunci am fost şi mai uimit. A fost ca şi cum trecutul a revenit în prezent„, a povestit bărbatul uimit de coincidenţă.

Citeşte şi Cel mai vechi mesaj găsit într-o sticlă purtată de apele oceanului intră în Cartea Recordurilor

În urmă cu aproape un secol, Tillie Esper se afla cu o prietenă într-un parc de distracţii construit lângă lacul respectiv. După ce s-a distrat o zi întreagă, ea a scris pe o foaie de hârite un mesaj pentru posteritate, care, în cele din urmă, a ajuns să fie primit de urmaşii săi, după ce un scafandru a descoperit sticla îngropată în mâl pe fundul apei.

Ne distrăm la Tashmoo„, a scris tânăra de 22 de ani în mesajul în care şi-a trecut şi numele şi adresa.