MISTERUL PARIURILOR a fost dezvăluit. CUM cum poţi câştiga pe COTE IMENSE

Ca în orice alt domeniu, cea mai bună variantă este să ai încredere în specialişti, în cei cu experienţă. Aşa se întâmplă în fiecare domeniu, aşa e bine de procedat şi la pariuri.

06 apr. 2016, 17:17
MISTERUL PARIURILOR a fost dezvăluit. CUM cum poţi câştiga pe COTE IMENSE

Din acest motiv, există în lume câteva siteuri care se ocupă cu această specialitate: pariorii cu experienţă stau ore întregi şi studiază meciurile, iar la final oferă ponturi. Exact acesta este şi obiectul de activitate al portalului FanatikSport, cel mai mare site de pariuri din România.

Ce ne recomandă? Simplu, experienta, faptul că în cei trei ani şi jumătate de când suntem pe piaţă, am ieşit aproape în fiecare lună pe plus, procentajul lunar fiind de peste 90%.

CASTIG FANTASTIC

În plus, unele luni au fost de-a dreptul fantastice. Cum a fost luna trecută, când Biletul lui Florin a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

De asemenea, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR).