Misterul portretului „femeii urâte” a fost dezlegat. Tabloul hidos rămâne însă în garaj

Doi pensionari britanici care au primit un tablou pe care l-au considerat de-a dreptul hidos au fost surprinşi să afle că opera chiar le era destinată, ei având legătură cu personajul pictat. În ciuda relaţiei de rudenie, opera va rămâne însă în garaj, din cauză că femeia este "diabolic de urâtă".

07 oct. 2013, 10:28
Misterul portretului „femeii urâte” a fost dezlegat. Tabloul hidos rămâne însă în garaj

O familie de pensionari din Marea Britanie, care a primit în mod inexplicabil, prin poştă, un tablou ce înfăţişa o bătrână extrem de urâtă, s-a străduit prin toate mijloacele cine este proprietarul lucrării, aflând în cele din urmă cum a fost posibil ca opera să fie trimisă la adresa lor.

Citeşte şi Doi BĂTRÂNEI au primit un pachet MISTERIOS la Poştă, iar când l-au deschis au rămas MUŢI de uimire FOTO

Deşi credea că nu are nicio legătură cu tabloul, Keith Webb, care are 82 de ani, a fost extrem de surprins să afle că de fapt femeia este unul din strămoşii săi, figura sa fiind recunoscută de una dintre rudele lui Keith din Australia. Dealtfel, el a declarat pentru mirror.co.uk: „După ce am fost atât de nepoliticos faţă de această pictură, acum se dovedeşte că ea provenea din interiorul familiei. Cred că este un portret al stră-străbunicii mele. Poate vreunul din copiii mei îl va găsi interesant şi ar dori să-l pună pe perete„.

În ceea ce o priveşte pe soţia lui Keith Webb, Sue, aceasta este hotărâtă în continuare să nu pună pictura în propria casă, ea inssitând să o lase în garaj, acolo unde a dus-o când a văzut-o prima oară. „Nevasta spune spune ca femeia din imagine pare diabolica, asa ca tin pictura in garaj. Nu este chiar o pictură obişnuită în ulei„, declarase Keith, săptămâna trecută.