MISTERUL SFERELOR GIGANT din Munţii Ceceniei. Oamenii de ştiinţă nu au nicio explicaţie

Sferele de piatră uriaşe care au fost identificate încastrate în Munţii Ceceniei reprezintă un mare mister. Până acum, deşi s-au emis nenumărate ipoteze, de la dovezi că extratereştrii vin pe Terra din cele mai vechi timpuri, până la fructe marine antice.

22 sept. 2015, 09:22

Potrivit oamenilor de ştiinţă, nu este exclus ca aceste bile ciudate de piatră să fie ouă de dinozauri fosilizate, de milioane de ani, scrie evz.ro. Ipoteza este una luată în calcul pentru că, spun anumite voci, atunci când sunt tăiate ar fi similare cu un ou, fiind vizibil „gălbenuşul” din centru şi „albuşul”.

Citeşte şi Un bărbat s-a pus la proţap, la propriu. Explicaţia te va lăsa fără cuvinte şi te va face să plângi FOTO

Stâncile în care se află aceste sfere sunt în apropiere de un drum de munte, pe unde trec şi maşini de mare tonaj, de aceea multe din aceste sfere s-au desprins din peretele de piatră, iar în stâncile păstrează golul în care aceste bile gigant erau prinse.

Dimensiunea bilelor de piatră este impresionantă, unele ajungând chiar la diametrul de un metru. În plus, dacă unele dintre formaţiunile misterioase sunt perfect sferice, altele au forma alungită, precum un ou.

Există un fenomen uimitor, care a fost observat în mai multe locuri de pe Pământ.Nimeni nu-l poate explica. Sunt aşa numiţii Moeraki. Unii spun că sunt ouă de dinozaur, alţii că ar fi fructe de plante marine antice sau că sunt urme lăsate de OZN-uri”, a explicat, pentru English Russia,A.V. Galanin.