Misty face declaraţii halucinante şi greu de crezut: Andreea îmi spunea ce să fac în pat cu Keo

Misty continuă seria dezvaluiri legate de relatia amoroasa pe care a avut-o cu Keo.

04 sept. 2014, 11:12
Misty face declaraţii halucinante şi greu de crezut: Andreea îmi spunea ce să fac în pat cu Keo

S-a vorbit mult, ziarele mondene au scris tot felul de variante, dar acum a venit momentul adevarului. Misty a povestit in detaliu tot ce s-a intamplat de-a lungul anilor. Dezvaluirile au fost unele halucinante, avand in vedere ca toata lumea ar fi stiut ca sunt de un an impreuna, insa se pare ca ei aveau o relatie de aproximativ sapte ani.

Vezi aici: Misty rupe tăcerea şi face DECLARAŢII HALUCINANTE despre relaţia ei cu Keo: Ne-am cunoscut acum 7 ani

În plus, Misty a spus ca, imediat dupa ce se aflase public de relatia ei cu Keo, Andreea Balan a incercat sa o atragă de partea ei. Se intalneau des si isi povesteau aproape tot, chiar si momentele petrecut in intimitate cu cantaretul.

„Andreea Balan ma suna si imi tot spunea sa-l punem la zid pe Keo. Imi spunea sa nu imi para rau daca il vad cu alta, ci sa imi fie mila de noua. Mi-a zis sa mergem peste el acasa si sa discutam in trei despre tot ce s-a intamplat. Eu n-am putut, l-am sunat pe el, si i-am spus sa plece de acasa. Nu stiam cum o sa reactionez daca il vad in fata. Eu cu Andreea vorbeam foarte deschis in aceasta perioada. Ne povesteam totul ca doua prietene. Ea imi spunea ce sa fac in pat cu el, ca daca nu fac asta, el ma va lasa. Nu erau lucruri asa speciale. Ea ma punea sa ii povestesc cum faceam amor cu Keo”, a spus Misty la WOWbiz.

Andreea Bălan a declarat, luni, că fostul iubit, Keo, vrea să se împace cu ea și că acesta ar fi avut o relație cu Misty doar de suprafaţă. Enervat la culme, cântăreţul i-a dat o replică acidă fostei iubite.

Vreau să înțeleagă odată pentru totdeuna toată lumea: nu sunt disperat să mă împac cu Andreea Bălan. Am încercat să mă împac cu ea acum ceva timp, dar nu am mers până la capăt deoarece nu am reușit să renunț la Alexandra (Misty). Recunosc că m-am îndrăgostit de Alexandra în timpul relației cu Andreea, iar marele meu regret este că nu i-am reunoscut acest lucru Andreei la momentul potrivit, evitând astfel acest scandal atât cât și răzbunarea ei.

Nu mă interesează ce relație are Andreea cu Michael, dar vreu să se înțeleagă că nu este preocuparea mea. După despărțirea de Andreea eu și Alexandra (Misty) am avut o relație serioasă și nu am considerat-o niciodată altfel decât că fiind iubită mea„, a spus declarat Keo pentru spynews.ro.

VEZI ŞI Andreea Bălan, HUIDUITĂ de public. Ea a urcat pe scenă într-un costum de la SEX SHOP