Mit sau realitate în timpul eclipsei de Lună: Oamenii se întreabă dacă fenomenul nu provoacă radiaţii periculoase

Publicat: Miercuri, 31 Ianuarie 2018 23:44 // Actualizat: Miercuri, 31 Ianuarie 2018 23:44 // Sursa: romaniatv.net

Fenomenul Lunii "însângerate"  a lăsat loc pentru speculaţii legate de posibile efecte negative asupra organismului uman şi a Pământului. Unii speculează că acest fenomen ar produce radiaţii periculoase pe Pământ. Alţii însă neagă aceste afirmaţii.

Reţelele de socializare s-au "înroşit" o dată cu fenomenul "Lunii înroşite" care s-a produs miercuri şi care a dat apă la moară speculaţiilor şi conspiraţiilor de tot felul, de la vestirea unei apocalipse şi până la radiaţiile foarte dăunătoare sănătăţii şi mediului, scrie presa britanică. 

Aşa au curs unele informaţii eronate privind eventualele efectele negative ale fenomenului. Unii au ajuns să avertizeze populaţia să nu mai consume hrană ce s-ar fi aflat în mediul exterior, acestea fiind "contaminate" cu radiaţii ultraviolete sau alte radiaţii dăunătoare care ar putea să provoace cu timpul  mutaţii genetice.

Citeşte şi Un asteroid "potenţial periculos" va trece pe lângă Pâmânt pe 4 februarie

Într-o altă postare, o persoană a încercat să îi contacteze pe specialiştii de la NASA pentru a o lămuri dacă poate să iasă din locuinţă şi să mănânce alimente luate din mediul exterior ce ar fi putut fi afectate de radiaţiile lunare.


loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 feb 05:38
Răspunde | Votează email 0 email
Emil
Umbra Pământului pe Lună provoacă radiații? Somnul rațiunii naște monștrii.
1
EUR
4.8406
RON
09 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H