Mitică Dragomir, desfiinţat de o glorie a sportului românesc: Metodele comuniste nu mai merg

Alegerile la LPF, pentru funcţia de preşedinte, vor avea loc pe data de 14 noiembrie, iar numărul celor care doresc înlocuirea actualului şef al Ligii, Dumitru Dragomir, este tot mai mare.

06 nov. 2013, 11:52
Mitică Dragomir, desfiinţat de o glorie a sportului românesc: Metodele comuniste nu mai merg

Se ascute lupta pentru preşedinţia LPF, iar dacă în urmă cu câteva săptămâni Dumitru Dragomir era aproape sigur că va obţine un nou mandat în fruntea Ligii acum el pierde serios teren în faţa lui Gino Iorgulescu.

Citeşte şi Gică Popescu îi răspunde şefului Ligii: Dacă nu eşti cu Dragomir, eşti împotriva lui

După ce Gică Popescu şi-a arătat susţinerea pentru fostul preşedinte al grupării FC Naţional, o altă mare glorie a sportului românesc cere plecarea lui Dragomir de la Ligă.

Ilie Năstase a vorbit la Dolce Sport de schimbările ce ar trebui făcute în fotbalul românesc. „Metodele comuniste nu mai merg. A venit rândul altora. A venit rândul unora mai moderni, care ştiu să umble pe calculator, să trimită mesaje, nu să tot apară pe la televizor să îi injure pe alţii. Nu mai merge cu ciomagul de miliţian. Eu ca şi spectator, ca şi susţinător al echipei nationale am spus asta. Aşa, din partea mea, să stea Mitică Dragomir şi 100 de ani în funcţie, nu mă interesează„, a spus Ilie Năstase.

Citeşte şi Bomba sexy care era să arunce în aer Liga I. Vezi cine i-a pus gând rău lui Mitică Dragomir FOTO