Mitică Dragomir, despre alegerile din București! Ce șanse îi dă lui Cătălin Cîrstoiu și cine crede că va lua Sectorul 1

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit ce șanse îi dă lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL, la Primăria Capitalei.

24 mart. 2024, 16:31
Mitică Dragomir, despre alegerile din București! Ce șanse îi dă lui Cătălin Cîrstoiu și cine crede că va lua Sectorul 1

Mitică Dragomir spune că dacă Cristian Popescu Piedone ar fi scos din cursa pentru Primăria Capitalei, nimeni altcineva nu ar avea vreo șansă.

„Dacă îl curăță pe Piedone, nimeni nu are nicio șansă, va fi doctorul Cîrstoiu, care este un medic foarte bun”, a spus Dragomir.

Citește și Dumitru Dragomir, despre alegerile de la Sectorul 1: “Am auzit cuvinte frumoase despre George Tuță. Dacă era doar Clotilda, mă înscriam și eu la alegeri și o băteam de auzea și Franța de înfrângerea ei!”

Întrebat dacă s-ar da pe mâna lui ca medic, Dragomir a spus că: „dada, e un medic foarte bun”. „Nu știu cum va fi ca primar, dar ca medic bag mâna în foc, cel puțin eu m-am interesat și este un medic foarte bun, dar știți cum e, una e una și alta e alta, una e să fii primar și alta e să fii doctor”.

Citește și Marcel Ciolacu, încrezător în alianţa cu PNL: „Vom vedea votul românilor privind alianţa pentru Europa şi pe urmă ne vom strânge din nou într-o coaliţie, cred că şi mai determinaţi”

„L-au propulsat pe medicul Cîrstoiu. Doctorul Cîrstoiu va fi noul președinte al României. Dacă doctorul Cîrstoiu câștigă Primăria Capitalei și se fac eforturi supranaturale pentru a ocupa acest post… doctorul Cîrstoiu a fost pregătit de mai mult timp. Domnul președinte Iohannis a jucat absolut fenomenal. I-a făcut terci și pe Ciolacu și pe Ciucă. Aș fi curios, dacă ar veni Cîrstoiu și ar câștiga Primăria Capitalei, ce ar face Ciolacu și Ciucă, cum și-ar împărți funcția de prim-ministru?”, a mai spus Dragomir la RomâniaTV.