Mitică Popescu a căzut la pat: „Iau medicamente, dar degeaba”

Gripa face ravagii şi, uneori, chiar te ţintuieşte la pat! Mitică Popescu a căzut şi el victima unui virus, care l-a răpus. De câteva zile, îndrăgitul actor se luptă cu febra, frisoane şi nu are cine să-l îngrijească. „Nu are cine să-mi facă măcar un ceai!”

14 oct. 2014, 08:35
Mitică Popescu a căzut la pat: „Iau medicamente, dar degeaba”

Singurătatea este cumplită, mai ales la o vârstă înaintată. Când nu are cine să te aştepte acasă, când nu are cine să-ţi pregătească un ceai sau să-ţi spună o vorbă bună. Mitică Popescu este singur de mulţi ani şi, poate, asta i-a atras şi mai mult problemele de sătătate cu care se confruntă de multă vreme. Şi, ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, îndrăgitul actor a fost lovit de o gripă cumplită care l-a imobilizat la pat de câteva zile. Poate o să spuneţi că nu este singurul care răceşte, dar când ai o vârstă înaintată şi nu ai pe nimeni care să te îngrijească, lucrurile se complică.

Alexandru Arşinel are din nou probleme de sănătate

„Am răcit, de câteva zile stau în pat, am făcut şi febră, ce să fac? Iau medicamente, dar degeaba. O să mă mai ţină ceva. E greu singur. Nu are cine să-mi facă un ceai”, a spus actorul pentru spynews.ro.

Chiar şi aşa, după mai bine de cincizeci de ani petrecuţi în slujba publicului, stăpânind scena cu măestria dobândită cu seriozitate şi multă muncă, nu capitulează. Practic, asta a fost şi a rămas cea mai mare bucurie a lui Mitică Popescu. Dovadă stă faptul că şi acum, la şaptezeci şi şapte de ani se regăseşte tot pe scenă şi nu renunţă nici atunci când simte că nu mai poate.

Actorul Mitică Popescu, UMILIT cu o pensie de mizerie după 50 de ani de carieră