Mitică Popescu se mută din Bucureşti

Singur şi fără niciun ajutor, marele actor Mitică Popescu îşi duce greu bătrâneţile. După moartea soţiei, actorul nu şi-a mai găsit liniştea şi nici nu a mai dorit să-şi refacă viaţa. Sătul de atâta singurătate, el a decis să-şi vândă casa din Bucureşti şi să se mute la Râmnicu Vâlcea, la un bun prieten.

18 ian. 2015, 06:24

De ani buni, maestrul Mitică Popescu trăieşte singur şi-şi duce bătrâneţile fără niciun ajutor. Există însă un loc unde se simte minunat, unde este liniştit şi reuşeşte să mai uite de singurătate. Mai exact, la Râmnicu Vâlcea, acasă la prietenul lui cel mai bun, unde-şi petrece fiecare vacanţă de vară.

„Merg cu microbuzul la prietenul meu, fac cam 3 ore, dar nu am ce să fac. Acolo mi-e bine, mai joc o tablă, mai schimb o vorbă, am cu cine să stau. Acasă, ce să fac singur?”, spunea Mitică Popescu în urmă cu câteva luni.

Motiv pentru care actorul ar fi decis să se mute definitiv din Capitală şi să scape de singurătate: „Vreau să mă mut la Vâlcea. Mă gândesc serios să vând casa pe care o am aici, să-mi achit tot ce am de achitat şi să mă duc la prietenul meu. Acolo n-aş mai fi singur. Nu e uşor deloc să nu ai pe nimeni lângă tine”.