Miting în Capitală al sindicaliştilor de la metrou

Brigada Rutieră le-a recomandat şoferilor ca joi după-amiază să evite pe cât posibil deplasarea pe traseul Piaţa Gării de Nord - Griviţei - Piaţa Victoriei, unde a avut loc un miting organizat de Unitatea Sindicatul Liber Metrou şi la care, conform sindicatului, erau aşteptate 2.000 de persoane.

15 mai 2014, 07:07
Miting în Capitală al sindicaliştilor de la metrou

Conform unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere, programul manifestării publice a început în intervalul 13.30 – 14.00, când a fost programată adunarea participanţilor în Parcul Gării de Nord; între orele 14.00 şi 14.30 a fost un miting la Ministerul Transporturilor, pe aleea centrală din Parcul Gării de Nord; între 14.30 şi 15.30, manifestanţii au pornit în marş pe banda I pe traseul Piaţa Gării de Nord – Cal. Griviţei – str. Polizu – str. Buzeşti – Piaţa Victoriei. Apoi, între orele 15.30 şi 16.30 au protestat în Piaţa Victoriei, în spaţiul delimitat de bd. Aviatorilor, şos. Kiseleff şi breteaua de legătură dintre bd. Iancu de Hunedoara şi şos. Nicolae Titulescu.

Brigada Rutieră a dispus măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor.

Poliţiştii rutieri mai solicită conducătorilor de autovehicule să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Conducătorii de autovehicule sunt rugaţi să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

Citeşte şi Peste 120 de angajaţi ai Romprest au protestat în faţa Ministerului Transporturilor


loading...