Mituri despre bărbaţi, demontate pas cu pas: 8 lucruri pe care nu le ştiai despre ei

In cercurile tale exclusiv feminine, povestile despre cat de obsedati sunt barbatii sau cat de dispusi sa faca sex la orice ora din zi si din noapte revin periodic - la fel ca si povestile despre infidelitatea lor, lipsa de romantism sau dorinta acestora de a evita mereu preludiul.

04 apr. 2014, 08:15
Mituri despre bărbaţi, demontate pas cu pas: 8 lucruri pe care nu le ştiai despre ei

Poti afla mai jos cat de adevarate sunt zvonurile raspandite despre barbati si ce arata statisticile despre aceste „adevaruri absolute” ale bataliei dintre sexe.

1. Si baietii plang cateodata

Studii psihologice si sociale de data recenta demonstreaza ca incarcatura emotionala este egala in cazul ambelor sexe, in special cand vine vorba de durerea sufleteasca. Cine scoate mai repede servetelele din buzunar este o alta poveste. Asta nu inseamna, insa, ca barbatii nu au trairi intense si ca nu plang si ei cateodata!

2. Le sta mintea numai la sex

Nu este chiar asa. Doar 53% dintre reprezentantii sexului tare au fantezii cu privire la acest subiect de cateva ori pe zi, 44% dintre barbati „isi aduc aminte” de sex o data pe saptamana sau chiar lunar, iar 3% isi doresc sa faca sex chiar mai rar. Nu o spunem noi, ci un studiu efectuat de cercetatorii Universitatii Ohio din SUA in anul 2011.

Citeşte mai mult pe ele.ro


loading...