Miza pe apărare? Steaua, fără trei atacanţi în meciul cu Chelsea

Laurenţiu Reghecampf a renunţat la atacanţii Mihai Costea şi Adi Rocha şi la mijlocaşul Paul Pârvulescu pentru meciul de joi, cu Chelsea, din optimile Ligii Europa. De asemenea, el nu poate folosi un alt atacant, Stefan Nikolic, care este accidentat.

06 mart. 2013, 14:18
Miza pe apărare? Steaua, fără trei atacanţi în meciul cu Chelsea

Laurenţiu Reghecampf pare să nu pună mare preţ pe atac în meciul de joi seara, pe care Steaua îl va juca împotriva lui Chelsea, în optimile Ligii Europa. Astfel, el nu i-a oprit în lot pe atacanţii Mihai Costea şi Adi Rocha, care s-au pregătit separat de restul lotului, la antrenamentul oficial de miercuri. În plus, va absenta şi muntenegreanul Stefan Nikolic, care este accidentat.

În acest condiţii, singurele vârfuri veritabile pe care Reghe le are la dispoziţie sunt Lendro Tatu şi Raul Rusescu. De asemenea, Reghecampf nu contează nici pe mijlocaşul Paul Pârvulescu pentru meciul cu londonezii.

Lotul pe care mizează Reghecampf pentru meciul cu Chelsea este compus din următorii jucători: Ciprian Tătăruşanu, Răzvan Stanca, Cornel Râpă, Lukasz Szukala, Vlad Chiricheş, Florin Gardoş, Iasmin Latovlevici, Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu, Lucian Filip, Andrei Prepeliţă, Gabriel Iancu, Alexandru Chipciu, Cristian Tănase, Adrian Popa, Raul Rusescu şi Leandro Tatu.

Meciul Steaua – Chelsea se va juca joi, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.

Citeşte şi

Pregătiri de Liga Europa. Steaua a schimbat gazonul pentru meciul cu Chelsea

Meciul Steaua – Chelsea va fi arbitrat de un rus. Serghei Karasev vine a treia oară în România