MIZERIE şi PEŞTE STRICAT, la un restaurant de pe malul Dunării

Mizerie de nedescris în bucătărie şi peşte stricat, în aceste condiţii sunt serviţi clienţii unui cunoscut restaurant de pe malul Dunării, din judeţul Mehedinţi. Reprezentanţii Protecţei Consumatorului au rămas uimiţi de condiţiile mizerabile din local şi vor cere închiderea acestuia.

10 mai 2013, 08:22
MIZERIE şi PEŞTE STRICAT, la un restaurant de pe malul Dunării

Restaurantul amenajat la malul Dunării se află într-o importantă zonă de tranzit a Drumului European 70 şi este frecventat de foarte mulţi turişti. Curăţenia şi gătitul bucatelor lasă de dorit, potrivit România TV. Vesela este dezinfectată în apă amestecată cu oţet, în loc să fie spălată cu detergenţi de vase. Iar carnea şi peştele sunt preparate în condiţii mizere.

Comisarii Protecţiei Consumatorului au spus că mizeria din restaurant este greu de descris. „Am fost uimiţi cu toţii atunci când am găsit la acest agent economic abateri foarte grave în ceea ce priveşte igiena alimentară, în ceea ce priveşte dotările„, a declarat comisarul adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Mehedinţi, Felix Manta.

În acest caz a fost sesizată şi Direcţia Sanitar Veterinară, iar reprezentanţii Protecţiei Comsumatorului vor cere închiderea temporară a restaurantului.