MLADA BOLESLAV – FCSB 2019. Gigi Becali, REACŢIE după ce Dan Petrescu a declarat că „Aici face antrenorul echipa”

MLADA BOLESLAV - FCSB 2019. După calificarea extraordinară obţinută la meciul Celtic-CFR Cluj 3-4, Dan Petrescu a ţinut să plătească nişte poliţe contestatarilor lui. Printre altele, a lansat şi un atac la adresa lui Gigi Becali, cu care sezonul trecut a avut câteva schimburi acide de replici.

15 aug. 2019, 06:53
MLADA BOLESLAV – FCSB 2019. Gigi Becali, REACŢIE după ce Dan Petrescu a declarat că „Aici face antrenorul echipa”

MLADA BOLESLAV – FCSB 2019. Numai că Becali a primit fără nicio problemă reacţia antrenorului liderului din Liga 1, scrie digisport.ro. Prin calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, CFR are deja asigurată cel puţin prezenţa în grupele Europa League şi asigurată o sumă în jurul a 5 milioane de euro.

Citeşte şi Topul coeficienţilor UEFA: cât de jos am putut să ajungem şi cum arată clasamentul LIVE. CFR ne dă speranţe

Ce a declarat Gigi Becali despre Dan Petrescu după calificarea CFR-ului în play-off

„Mă înclin în faţa lui Dan Petrescu. Jos pălăria! Poate să zică orice la ce a făcut din jucători. Nu mai suflu o vorbă în faţa lui. A făcut din nişte băieţi adevăraţi războinici. Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.
Mesajul pe care Dan Petrescu i l-a transmis lui Gigi Becali

„Aici alege antrenorul jucătorii, nu altcineva. Am ales jucătorii care au caracter. Aici face echipa antrenorul, adică eu. Eu fac transferurile”, a spus Petrescu după ce a calificat CFR-ul în play-off-ul Champions League.

„La mine se știu regulile, cine vrea bine, cine nu iar la fel. Când vii să lucrezi cu mine știi unde vii. Antrenorul e angajat și trebuie să facă ce zic eu”, a spus, nu de puține ori, Becali.

În play-off-ul Ligii Campionilor, CFR Cluj va întâlni Slavia Praga, pe 20 (la Cluj) şi 28 august (la Praga), ambele meciuri în direct la Digi Sport

Antrenorul clujenilor a lăsat de înțeles că implicarea patronului la echipă este cauza pentru care FCSB traversează o adevărată criză în acest început de sezon.

FCSB are cel mai slab început de sezon de când Becali a preluat echipa. Roș-albaștrii se află pe locul 10 după 5 etape, iar echipa a primit nu mai puțin de 10 goluri, reușind să marcheze doar 6.