Moarte cumplită, bărbat târât câţiva metri de un şofer de 29 de ani

Un pieton de 50 de ani, din localitatea vasluiană Strâmtura, a fost accidentat mortal, joi seară, pe drumul european E 581. Bărbatul a fost târât mai mulţi metri pe şosea de o maşină condusă de un tânăr de 29 de ani, din Capitală, care a afirmat că nu l-ar fi observat pe bărbat.

03 nov. 2016, 21:19
Moarte cumplită, bărbat târât câţiva metri de un şofer de 29 de ani

Un grav accident s-a petrecut în dreptul localităţii Strâmtura, de pe drumul european E 581, pe un sector cu restricţie de viteză. Un şofer din Capitală a lovit în plin un pieton, apoi l-a târât mai mulţi metri pe şosea.

Echipajul medical solicitat la locul accidentului a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, care suferise numeroase traumatisme.

„Poliţiştii desfăşoară cercetări la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii s-a petrecut evenimentul rutier. Anchetatorii vor trebuie să stabilească dacă pietonul se deplasa pe şosea sau acostament, precum şi cu ce viteza circula conducătorul auto pe acel sector cu restricţie de viteză”, a declarat, joi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului de 29 de ani pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi: Accident spectaculos din cauza vremii. Şoferul a fugit de la faţa locului