Moarte cumplită pentru o tânără. A rămas însărcinată în timp ce stătea la o mănăstire, ce a urmat este din filme horror

O poveste şocantă din Neamţ a ieşit la iveală. O tânără a murit după ce a suferit un chiuretaj barbar, iar când a ajuns la spital, medicii au diagnosticat-o greşit. Fata stătea la mănăstire, dar prietenii ei susţin că măicuţele i-au ascuns starea. Din Neamţ a fost trimisă la Iaşi, unde doctorii au spus că are o tumoră. Drama a continuat la Viena, medicii de aici nu au mai avut însă ce face pentru tânără.

12 mai 2016, 08:32
Moarte cumplită pentru o tânără. A rămas însărcinată în timp ce stătea la o mănăstire, ce a urmat este din filme horror

Iasmina era o tânără de doar 27 de ani care a ajuns la o mănăstire la îndemnul bătrânelor din sat şi la presiunile tatălui său, poliţist de meserie. Acolo, a fost pusă la muncă grea. Avea grijă de vitele mănăstirii, făcea curăţenie şi avea obligaţia să „asculte” ce spuneau maicile mai vechi şi mai ales maica stareţă Olimpiada.

Într-o zi, fata s-a îndrăgostit şi la scurt timp a rămas şi însărcinată. Îngrozită de reacţiile oamenilor, Iasmina a ascuns cât a putut, apoi i-a spus unei prietene, tot din mănăstire în care avea încredere. Prietena a dus-o la alta şi au încercat să-i provoace un avort. Au încercat până au ucis fătul, în condiţii mai mult decât mizere. Potrivit dragosvasilescu.wordpress.com, după câteva zile, cu fătul mort în pântecele ei, fata a clacat. A fost dusă la spitalul din Târgu Neamţ, în cel mai mare secret. De acolo, au trimis-o la Iaşi, unde medicii de la Institutul Oncologic din Iaşi au hotărât după ce i-au făcut analize, ecografii şi alte investigaţii că are cancer şi o mare tumoră în uter.

Tumora din uter avea mâini şi picioare, fata era în a opta săptămână de sarcină, dar fiind trimisă de maica stareţă de la Agapia cum să spui așa ceva? Într-un final, când au văzut că nu mai au ce-i face, au trimis-o la Viena. Medicii din clinica vieneză au încercat să o salveze, dar septicemia fetei ajunsese în faza terminală și corpul ei n-a mai rezistat.

Iasmina a murit marţi noapte la 27 de ani.

Citeşte şi: Părinţii balerinei moarte în Marea Britanie acuză medicii de malpraxis: Fiica mea îşi tragea piciorul după ea