Moarte groaznică. O femeie a fost împinsă de valuri într-o peşteră şi apoi înecată, sub ochii salvatorilor

O femeie în vârstă de 30 de ani a murit practic sub ochii celor care încercau să o salveze. În zadar au încercat echipele de salvare, timp de două ore, să ajungă la femeia care rămăsese blocată într-o peşteră. Marea era agitată, valurile uriaşe i-au adus moartea.

04 nov. 2013, 12:11

Câţiva membri ai unei patrule a pazei de coastă au fost surprinşi duminică în plină acţiune, în timp ce încercau să salveze o femeie care rămăsese blocată într-o mică peşteră, aflată în pe coasta de sud a Angliei, în Dorset.

Nu mai puţin de două ore au încercat salvatorii să ajungă la grota unde femeia de 30 de ani era ţinută captivă de valurile uriaşe. În ciuda eforturilor lor nu au putut face nimic pentru a o salva. Un salvator curajos şi-a riscat propria viaţă şi s-a târât pur şi simplu până la peşteră, însă a găsit-o moartă. Din cauza vremii nefavorabile, el nu i-a putut însă recupera cadavrul, pe care a fost nevoit să-l lase în grotă.

Victima se afla împreună cu fratele său, în vârstă de 31 de ani, la coasteering, activitate ce constă în practicarea căţărării libere pe o stâncă, iar apoi plonjonul în apă, dintr-un punct din care urcatul devine dificil. Participanţii la acest tip de activitate poartă căşti de protecţie şi costume de scafandru.

Anchetatorii cred că femeia, din Londra, a sărit de pe stânci, dar valurile foarte puternice au târât-o în peştera în care a fost înecată.