Moarte înfiorătoare pentru un bistriţean: O bucată de lemn căzută dintr-o căruţă i s-a înfipt direct în gât

Un bărbat din judeţul Bistriţa Năsăud a avut parte de o moarte înfiorătoare: o bucată de lemn căzută dintr-o căruţă i s-a înfipt direct în gât, potrivit România TV. Omul se afla într-o mașină, iar şoferul nu a văzut atelajul oprit pe marginea drumului şi a intrat direct în el.

29 sept. 2014, 06:40
Moarte înfiorătoare pentru un bistriţean: O bucată de lemn căzută dintr-o căruţă i s-a înfipt direct în gât

Un şofer din Bistrița-Năsăud nu a observat o căruță cu lemne pe marginea drumului şi a intrat direct în ea. Pasagerul de pe locul din dreapta a murit pe loc, după ce un lemn a pătruns prin parbriz şi i s-a înfipt direct în gât.

Teribilul accident a avut loc în localitatea Şieu Odorhei. Trei bărbaţi se întorceau de la muncă spre casă, cu mașina. Şoferul nu a observat căruţa încărcată cu lemne şi a intrat în ea. Pasagerul din dreapta, în vârstă de 36 de ani, a murit pe loc, după ce un lemn a pătruns prin parbriz şi i-a intrat direct în gât.

Căruţa era condusă de doi copii care fuseseră în pădure după lemne, iar pe drum au făcut pană şi s-au oprit să rezolve problema. În urma impactului a fost rănit şi unul dintre ei, dar este în afara oricărui pericol.

Bărbatul decedat a lăsat în urma lui o soţie însărcinată în şase luni, dar şi un copil de un an şi jumătate.

Un alt accident grav a avut loc în localitatea Buneşti din judeţul Cluj. Un biciclist în vârstă de 55 de ani a murit după ce a fost lovit de un şofer care nu l-a observat.

Traficul rutier a fost blocat între Gherla şi Dej, iar coloana de maşini s-a întins pe câţiva kilometri.