Moarte MISTERIOASĂ în Italia! Româncă găsită măcelărită în propriul apartament FOTO

O româncă de 32 de ani, Mihaela Roua, care trăia de mai mulţi ani în Italia, a fost găsită moartă în propria casă. Ea a fost ucisă cu sălbăticie în apartamentul ei din Nereto, regiunea Abruzzo.

10 oct. 2019, 09:47

Femeia lucra ca vânzătoare într-un magazin dintr-o localitate învecintă. La prânz, a plecat acasă în pauza de masă, apoi trebuia să-şi ia fiica de 6 ani din staţia de autobuz. După scurta pauză, românca se întorcea la muncă împreună cu copilul. Numai că ea nu a mai ajuns la magazin, iar colegii au mers la apartamentul de la etajul patru al clădirii unde locuia femeia, au forţat uşa de intrare şi i-au găsit trupul fără viaţă pe podeaua din bucătărie, într-o baltă de sânge.

O româncă a murit după ce a căzut dintr-un carusel într-un parc de distracţii din Germania

Filmul crimei din apartament este înfiorător. O dâră de sânge porneşte din dormitor, unde a fost găsit cuţitul, până în bucătărie, unde se pare că tânăra s-ar fi târât să găsească telefonul mobil ca să ceară ajutor.

Nu a mai apucat. Mihaela a sfârşit pe podea, într-o baltă de sânge.

„Eu am vorbit cu ea până la ora 12:24 când mi-a făcut un apel video fiindcă termina o comandă care trebuia expediată. Apoi, la 13:30 nu s-a prezentat la serviciu și după ora 14:00 colegii au început să se îngrijoreze, așadar au venit la clădirea unde Mihaela locuia, pentru a vedea dacă e mașina parcată, dacă se simte rău, dar nu le-a deschis nimeni. După aceea, pe la ora 16:30 eu mă întorceam de la Cesena și am venit direct la carabinieri să denunț dispariția, tocmai pentru a putea deschide ușa apartamentului și pentru a vedea ce s-a întâmplat”, a povestit angajatoarea româncei.

O româncă a fost arestată în Italia pentru că o bătea crunt pe bătrâna de care avea grijă VIDEO

Principalul suspect este iubitul româncei, Cristian Daravoinea, în vârstă de 36 de ani. Bărbatul a fost găsit pe o plajă din localitatea Alba Adriatica, într-o Mazda parcată lângă un hotel. El era rănit şi se pare că a încercat să se sinucidă. Bărbatul este acum internat într-un spital din localitatea Giulianova, unde este păzit de carabinieri.

„Au existat tensiuni între ei, iar cu ceva timp în urmă mi-a spus că sunt doar doi prieteni buni. Nimeni nu ştie ce anume a stat la baza acestei tragedii, dacă a fost un motiv economic, gelozie sau cine ştie ce altceva”, a declarat italianca.

Medicii legişti urmază să efectueze autopsia cadavrului româncei.