Moarte şocantă în campania electorală. Un candidat la preşedinţia Consiliului Judeţan Dolj a decedat în timpul discursului

Candidatul Partidului Puterii Umaniste la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj a murit vineri, la Dăbuleni, în urma unui infarct, în timpul unei discuţii cu alegătorii. 

11 sept. 2020, 10:27
Moarte şocantă în campania electorală. Un candidat la preşedinţia Consiliului Judeţan Dolj a decedat în timpul discursului

Gabriel Ciulu, candidatul PPU-SL la Preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj a murit după ce a ținut un discurs electoral. Bărbatul avea 54 de ani și primul diagnostic este infarct miocardic.

În plina campanie electorală, colegul nostru Gabriel Ciulu, candidatul PPU-SL la Președinția Consiliului Județean Dolj, cu care mă aflam la Dăbuleni, a decedat în urma unui infarct. Dumnezeu să-l odihnească!„, a transmis Dragoș Frumosu, președintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară „SINDALIMENTA”, unul dintre liderii de campanie ai PPU-SL.

Acesta a mai scris: „Oameni buni, trăim într-o țară condusă de ani de zile de nemernici. Orașul Dăbuleni nu are medic constatator. După ce salvarea a încercat resuscitarea 45 de minute a plecat, a venit polițist de la criminalistică și trebuie găsită mașină ca să fie dus la morgă, la Bechet. Incredibil!„.