Moarte şocantă pentru un ofiţer de poliţie. A fost ucis de un cocoş când a intervenit pentru a opri o luptă ilegală

Un polițist a fost ucis de un cocoș atunci când a intervenit pentru a opri organizarea unor lupte ilegale în provincia filipineză Northern Samar.

27 oct. 2020, 15:49
Moarte şocantă pentru un ofiţer de poliţie. A fost ucis de un cocoş când a intervenit pentru a opri o luptă ilegală

Polițistul a fost ucis în timpul unei descinderi la o luptă ilegală de cocoşi, pintenul metalic atașat de piciorul păsării secționându-i artera femurală. Când locotenentul Christian Bolok a confiscat cocoşul, lama ataşată de pintenul păsării s-a împlântat în coapsa stângă a poliţistului, care a sângerat până a murit, a declarat colonelul Arnel Apud, responsabil al poliţiei din această provincie.

Evenimentele sportive sunt interzise din cauza pandemiei de coronavirus, așa că polițistul a mers pentru a opri evenimentul.

Citeşte şi Şocant: O luptă de cocoşi s-a terminat cu uciderea unui bărbat de către o „armată” de zburătoare cu cuţite legate de picioare

Trei persoane au fost arestate şi doi cocoşi de luptă au fost confiscaţi, în timpul descinderii poliţiei în oraşul San Jose, a adăugat Apud, subliniind că este „pentru prima dată în cariera lui de 25 de ani când pierde un om din cauza unui pinten al unui cocoş de luptă”.

Luptele de cocoşi rămân foarte populare în arhipelagul filipinez şi adepţii lor pariază pe rezultatul unei lupte în timpul căreia cele două păsări ce confruntă cu pinteni artificiali din metal tăios.