Moarte stupidă în Maramureş. Un bărbat s-a înecat cu o clătită şi a decedat

Un bărbat din comuna Coplanic Mănăştur a murit asfixiat, luni seara, după ce s-a înecat cu o clătită. Familia a solicitat ajutorul la numărul unic de urgenţă 112, iar o ambulanţă a Serviciului Judeţean a ajuns locuinţa victimei în cel mai scurt timp.

30 iun. 2015, 07:03
Moarte stupidă în Maramureş. Un bărbat s-a înecat cu o clătită şi a decedat

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş Ligia Micle a declarat, pentru Agerpres, că bărbatul se afla în stop cardio-respirator când echipa medicală a ajuns la faţa locului. Din primele informaţii a rezultat că victima era în stare de ebrietate. După ce a ajuns acasă s-a aşezat la masa şi a vrut să mănânce o clătită. Soţia a fost cea care a încercat să-i scoată clătita din gură, însă cum nu s-a descurcat şi bărbatul se simţea şi mai rău a solicitat ajutorul nostru la numărul 112. Din nefericire, la sosirea echipajului medical bărbatul se afla în stop cardio-respirator”, a mai spus Micle, subliniind că a fost respectat protocolul medical impus în asemenea situaţii, iar poliţia a fost prezentă la caz.

Potrivit viceprimarului comunei, Ioan Vlad Costin, bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost directorul căminului cultural din localitate.