Moarte suspectă a unui român de 18 ani, în Italia. A fost găsit fără viaţă, pe marginea drumului

Un adolescent român în vârstă de 18 ani dispărut sâmbătă seara în provincia Cremona, din Lombardia, a fost găsit fără viață luni după-amiază.

03 sept. 2019, 06:22
Moarte suspectă a unui român de 18 ani, în Italia. A fost găsit fără viaţă, pe marginea drumului

Trupul neînsuflețit al lui Vasile Cioroabă, rezident la Palazzo Pignano, a fost descoperit pe o stradă puțin circulată, care duce spre Scannabue. Prima ipoteză emisă de autorități este că băiatul ar fi fost lovit de o mașină. Totuşi, înainte de a pleca din club, tânărul i-ar fi spus unui prieten: „Nu mă simt bine, sunt trist. Mă duc acasă„. Pe de altă partea, ipoteza accidentului este luată în calcul după ce un bărbat de 25 de ani a mers la o secţie de poliţie pentru a spune că a lovit ceva cu maşina pe respectivul drum, fără a se opri însă să verifice ce este.

Părinții, după ce l-au așteptat și căutat în zadar, au mers luni dimineață la poliție, unde au depus o plângere, iar căutările au fost preluate de autorități. Trupul băiatului a fost găsit la scurt timp după aceea. La fața locului s-au prezentat patrule de carabinieri, poliția rutieră, ambulanța și procurorul de serviciu.