MOARTE SUSPECTĂ. Bărbat SPÂNZURAT, găsit în Canalul Dunăre – Marea Neagră VIDEO

Cadavrul unui bărbat care avea legată în jurul gâtului o bucată de fier a fost găsit în Canalul Dunăre - Marea Neagră. Trupul omului a fost zărit în apă de un trecător care a alertat poliţia. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru stabilirea cauzei decesului bărbatului. Anchetatorii iau în calcul două ipoteze: sinucidere sau crimă.

31 aug. 2014, 08:23
MOARTE SUSPECTĂ. Bărbat SPÂNZURAT, găsit în Canalul Dunăre – Marea Neagră VIDEO

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost sesizați despre faptul că un cadavru plutește în apele Canalului Dunăre- Marea Neagră, în dreptul gării CFR din Mircea Vodă.

Un echipaj al Poliției Transporturi și unul de scafandri s-au deplasat la fața locului. Acestea au scos la mal cadavrul aflat în stare avansată de descompunere al unui bărbat. Cadavrul a fost dus la morga din Medgidia pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului, poliţiştii continuând cercetările pentru identificarea victimei.

Anchetatorii susţin că, cel mai probabil, bărbatul şi-a pus capăt zilelor, dar nu sunt excluse nici alte variante în funcţie de rezultatul necropsiei.