Moarte suspectă în Argeş. Un bărbat a fost găsit mort pe calea ferată VIDEO

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit fără suflare pe calea ferată din Piteşti. O femeie sustine ca a vazut cand omul ar fi cazut in gol de la opt metri, dar din primele informatii varianta ei nu pare credibila.

04 feb. 2016, 15:19
Moarte suspectă în Argeş. Un bărbat a fost găsit mort pe calea ferată VIDEO

Anchetatorii nu au gasit asupra omului niciun act de identitate si deocamdata nu isi explica in ce conditii si-a gasit sfarsitul. Medicii legisti vor face lumina in acest caz dupa ce vor avea rezultatele necropsiei.

O femei a sunat la 112 si a povestit agitata ca in timp ce era pe podul peste calea ferata, a observat in oglinda retrovizoare a masinii cum omul a cazut in gol. In scurt timp la fata locului au ajuns politisti medici si pompieri. Imediat salvatorii au luat victima de pe sine ca nu cumva sa treaca vreun tren.

Potrivit medicilor, pe trupul victimei nu exista leziuni ca si cum ar fi cazut de pe pod de la opt metri inaltime. Ba mai mult, omul nu parea sa se fi stins cu doar cateva minute inainte de interventia lor.

„Fara puls, fara tensiune, linie izoelectrica, activitate cardiaca zero, puls zero, totul zero. N-are semne de traumatism prin cadere.” a fost concluzia medicului Tudor Ionescu de la Serviciul de ambulanta Arges, potrivit stirileprotv.ro.

Medicii legisti, in urma autopsiei, vor stabili in ce conditii a murit omul.