MOARTE SUSPECTĂ în Gorj: O femeie, găsită îngheţată pe câmp şi sfâşiată de câini

Sfârşit tragic pentru o femeie din Gorj. Disparută de o săptămână de acasă, femeia a îngheţat de frig pe câmp. A fost găsită moartă şi sfâşiată de câini. Poliţiştii au început şi o anchetă pentru a stabili dacă nu cumva a fost şi victima vreunei agresiuni.

10 ian. 2015, 07:31
MOARTE SUSPECTĂ în Gorj: O femeie, găsită îngheţată pe câmp şi sfâşiată de câini

Femeia era din localitatea Stăneşti, judeţul Gorj, şi ar fi plecat de acasă după o ceartă în familie. Ea a fost găsită la câţiva kilometri distanţă de sat. Era degerată şi sfâşiată de animale, potrivit România TV.

Femeia a plecat de acasă chiar înainte de Revelion. Rudele au anunţat dispariţia abia acum două zile. După câteva nopţi petrecute pe câmp, la temperaturi de minus 15 grade, femeia a murit, iar apoi câinii au atacat-o. Un bărbat care se afla pe câmp a văzut trupul femeii şi a sunat imediat la 112.

Din primele cercetări, este vorba despre o femeie de 68 de ani, dispărută de la domiciliu de câteva zile. Prezenta muşcături de câine la nivelul scalpului„, a declarat un reprezentant al IPJ Gorj.

Medicii legişti vor stabili dacă femeia a murit de frig sau înainte a fost atacată de animale. De asemenea, poliţiştii au deschis şi ei un dosar penal pentru moarte suspectă.

Citeşte şi: DESCOPERIRE MACABRĂ: Un CADAVRU a fost găsit în râul Dâmboviţa