MOARTE SUSPECTĂ în Suceava. Un bărbat a fost găsit fără suflare în casă

Un bărbat din Suceava a fost găsit fără suflare în casă. Femeia de serviciu a blocului a fost cea care a dat alerta, informează România TV.

21 iul. 2015, 12:27
MOARTE SUSPECTĂ în Suceava. Un bărbat a fost găsit fără suflare în casă

Descoperirea macabră a fost făcută de femeia de serviciu care mătura la acel moment pe scara blocului. La un moment dat, femeia a văzut sânge sub uşa de la intrarea în garsoniera bărbatului de 55 de ani.

Ea a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii. Apoi au fost chemaţi şi pompierii de la ISU Suceava, deoarece bărbatul locuia singur, iar trupul lui căzuse chiar în uşa de acces şi nu se putea intra. În cele din urmă pompierii au intrat pe un geam cu ajutorul unei scări din dotare.

La faţa locului au ajuns şi criminaliştii care au luat probe şi au deschis un dosar penal de moarte suspectă. Ei iau în calcul orice variantă, inclusiv cea a crimei, asta până când vor sosi rezultatele necropsiei.

Vecinii bărbatului spun că acesta era bolnav cronic de mai mulţi ani, că nu l-au mai văzut de câteva zile şi doar marţi dimineaţa au simţit pe scară miros puternic.

Citeşte şi Moarte suspectă în Dolj: Doi copii, găsiţi fără suflare în casă