Moarte suspectă la Londra. Irina a fost găsită fără suflare în vila ei luxoasă

Moarte suspectă la Londra. Irina Izmestieva, în vârstă de 51 de ani, a fost găsită fără suflare  în vila ei de 15 milioane de lire sterline pe care o avea în vestul capitalei Angliei. Femeia era soția fostului senator rus, Igor Ismetiev.

21 dec. 2021, 10:10
Moarte suspectă la Londra. Irina a fost găsită fără suflare în vila ei luxoasă
Irina a fost găsită fără suflare în vila ei luxoasă

Moarte suspectă la Londra. Irina se stabilise în Marea Britanie în 2007, atunci soțul ei a fost condamnat la închisoare pe viață. Igor Izmestiev a fost învinovățit că era capul unui grup de infractori și a ordonat mai multe crime.

Citeşte şi: Traducătoarea lui Putin, arma secretă a Kremlinului împotriva lui Trump. Rusoaica, în ipostaze sexy pe Instagram

Moarte suspectă la Londra

Medicii legiști investighează moartea misterioasă. Oxana Mason, una dintre prietenele Irinei Izmestieva, a spus că legistul nu le-a spus nimic și că așteaptă rezultatul.

Legistul nu ne-a spus nimic, așa că așteptăm raportul lor. Am primit doar un telefon rapid în care ni s-a spus că se așteaptă rezultatul„, a menționat prietena fetei decedate, potrivit Stirilekanald.ro.

Omul de afaceri, Yevgeny Chichvarkin, care este stabilit în Londra, a spus pe o rețea de socializare că este nevoie de serviciile secrete deoarece moartea femeii este misterioasă.

Irina se integrase ușor în societatea britanică prin prisma relațiilor pe care le-a păstrat de la soțul ei. Ea a fost fotografiată în anul 2012 alături de Prințul Harry, când cei doi erau la același eveniment.

Vladimir Putin i-a promis unui important militant pentru drepturile omului că îl va grația și îl va elibera pe soțul ei, însă nu a făcut-o. Tocmai din acest motiv apropiații cer anchetarea temeinică a morții ei.

Mai mulți cetățeni ruși au murit în circumstanțe suspecte în Marea Britanie, în ultimii ani.