O adolescentă de 16 ani, găsită fără suflare în casă. Fata lua pastile de slăbit

Tragedie într-o localitate din Alba. O fată de doar 16 ani a fost găsită fără suflare în casă. Se pare că tânăra lua pastile de slăbit. Legiştii încearcă să afle dacă medicamentele au legătură cu moartea neaşteptată a fetei.

24 sept. 2014, 07:20
O adolescentă de 16 ani, găsită fără suflare în casă. Fata lua pastile de slăbit

Adolescenta din Alba a fost găsită moartă în casă chiar de către bunica ei, potrivit România TV. Fata era îmbrăcată cu hainele cu care trebuia să meargă la şcoală.

Potrivit unor surse medicale, adolescenta de 16 ani lua pastile de slăbit, astfel că analizele amănunţite făcute de medicii legişti vor trebui să dovedească dacă acesta a fost sau nu motivul pentru care fata a murit.

Tânăra nu era cunoscută ca având probleme de sănătate. Pe corpul ei nu au fost găsite urme de violenţă, iar un rezultat preliminar al autopsiei nu a putut să evidenţieze o cauză clară a decesului. Este posibil ca probele prelevate de legişti să fie trimise la Institutul de Medicină Legală din Capitală.

Prietenii şi colegii adolescentei sunt în stare de şoc. Fata nu era cunoscută cu probleme de sănătate, iar pe contul ei de pe o reţea de socializare au început să apară zeci de mesaje de condoleanţe.

Citeşte şi: TERIFIANT: Femeia, găsită moartă pe stradă în Bucureşti, a fost UCISĂ