Moarte tragică în drum spre botez. Un bărbat de 31 de ani s-a aruncat în apă ca să se scalde, dar s-a lovit la cap

Un bărbat din judeţul Cluj a murit, sâmbătă, după ce s-a aruncat în Someşul Mare, într-o zonă unde apa nu era adâncă, şi s-a lovit la cap. Accidentul s-a produs în apropierea DN 17 D, la ieşirea din comuna Ilva Mică, judeţul Bistriţa-Năsăud.

17 aug. 2019, 15:49
Moarte tragică în drum spre botez. Un bărbat de 31 de ani s-a aruncat în apă ca să se scalde, dar s-a lovit la cap

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, un bărbat de 31 de ani, din judeţul Cluj, s-ar fi aruncat, sâmbătă, de pe o punte ce traversează Someşul Mare, în apropierea DN 17 D, la ieşirea din comuna Ilva Mică, de la o distanţă de aproximativ 2-3 metri, pentru a face baie. Bărbatul s-a lovit puternic la cap, din cauză că apa nu avea o adâncime ridicată.

Bărbatul de 31 de ani se îndrepta spre Maieru împreună cu familia ca să participe la un botez. Potrivit unor martori oculari, soția bărbatului ar fi declarat că acesta oprise la Ilva Mică să facă baie ca să se răcorească.

Deși la locul accidentului a fost trimis și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță în sprijinul SMURD, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia, a informat ISU la ora 15.23.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a informat: „Un bărbat de 31 de ani din comuna Mintiu Gherlii, județul Cluj, s-ar fi aruncat de pe o punte ce traversa râu Someșul Mare, în apropierea DN 17 D, la ieșirea din comuna Ilva Mică, de la o distanță de aproximativ 2-3 metri, pentru a face baie, acesta lovindu-se în zona capului datorită faptului că apa nu avea o adâncime ridicată. Un echipaj medical SMURD și unul al Ambulanței i-au acordat îngrijiri medicale, însă a fost constatat decesul acestuia. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate imprejurările producerii evenimentului„.