Moartea bizară a unei adolescente de 16 ANI ce ascundea un secret. Vezi cum a fost găsită în casă FOTO

O adolescentă în vârstă de 16 ani a avut o parte de moarte bizară care i-a controversat pe anchetatori. Fata a fost găsită în propria casă strangulată cu o eşarfă. Mai mult, ulterior s-a descoperit că era însărcinată în cinci luni şi aştepta cu nerăbdare să nască.

07 apr. 2014, 15:37

Kayleigh Palmern, de doar 16 ani, a murit strangulată cu o eşarfă în propria casă. Ea a fost găsită în stare de şoc, dusă la spital în comă, dar a murit la câteva zile. Mai mult, iubitul tinerei, de 18 ani, a fost acuzat de tentativă de omor, potrivit Daily Mail. 

Citeşte şi O tânără proaspăt căsătorită şi-a ucis soţul în luna de miere

Decesul a luat o întorsătură şi mai ciudată după ce mai mulţi prieteni ai tinerii au declarat că ea era însărcinată în 5 luni şi abia aştepta să nască şi să îşi ţină bebeluşul în braţe.

Nu e vorba doar de faptul ca ea a murit, dar avea în pântece o altă viaţă şi abia aştepta să nască şi să devină mamă. Este o dublă tragedie pentru familia sa„, a declarat un apropiat al fetei.

Citeşte şi O adolescentă a rămas blocată într-un CANAL din cauza telefonului. Sânii i-au salvat viaţa FOTO

Poliţiştii urmează să decidă dacă a fost vorba de o sinucidere sau de o crimă, iubitul fetei fiind în continuare în arest.