Moartea lui Didi Prodan, aproape trasă la indigo. Un fost fotbalist de naţională a decedat subit la 45 de ani

Joaquim Alberto Silva, cunoscut sub numele de Quinzinho, a murit luni, la vârsta de 45 de ani. Elş a jucat pe parcursul a şapte ani în echipa naţională de fotbal a Angolei.

16 apr. 2019, 07:14

Quinzinho (tricou alb-albastru) şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei de fotbalist în Portugalia şi China. În Primeira Liga a evoluat în 123 de partide şi a înscris 28 de goluri, pentru FC Porto, Uniao Leiria, Rio Ave, Farense, Aves. Alverca şi Estoril.

Fostul atacant lucra ca fizioterapeut pentru gruparea portugheză Vilafranquense, iar sfârşitul său aminteşte de cel al fostului internaţional Didi Prodan. Ambii au jucat ultimele meciuri în naţională în anul 2001, Prodan încheindu-şi cariera după 54 de meciuri, iar Quinzinho după 40. Prodan a murit la 44 de ani, iar Quinzinho la 45 de ani, el fiind născut pe 4 martie 1974. Quinzinho a murit, de asemenea, în urma unui infarct.

Potrivit apropiaţilor, Quinzinho a suferit un infarct la scurtă vreme după o tură de jogging, la Alverca do Ribatejo. Infarctul a fost atât de puternic, încât la scurtă vreme medicii s-au văzut nevoiţi să constate decesul.