Moartea lui Patrick Ekeng, un şoc pentru foştii săi colegi. Mesaje sfâşietoare venite din străinătate

Clubul spaniol de fotbal Cordoba deplânge dispariția fostului său jucător Patrick Ekeng, decedat, vineri seară, în timpul partidei Dinamo - FC Viitorul din Liga I, și scrie într-un mesaj publicat pe contul oficial de Twitter că nu îl va uita niciodată.

07 mai 2016, 05:24
Moartea lui Patrick Ekeng, un şoc pentru foştii săi colegi. Mesaje sfâşietoare venite din străinătate

Nu avem cuvinte să exprimăm durerea noastră în fața morții lui Patrick Ekeng. Plângem dispariția ta. Nu te vom uita niciodată, prietene. Dumnezeu să te odihnească în pace„, se arată în mesajul grupării Cordoba, pentru care Ekeng a evoluat în 15 partide și a marcat un gol în sezonul 2014-2015.

Vestea decesului jucătorului dinamovist a fost urmată de reacții de compasiune pe rețelele de socializare din partea mai multor fotbaliști din străinătate. Camerunezul Stephane Mbia, fost jucător la Sevilla și Trabzonspor, în prezent sub contract cu gruparea Hebei China Fortune, a postat o fotografie pe Twitter alături de Ekeng. „Familia noastră fotbalistică din Camerun a pierdut un frate. Nu pot să cred… Condoleanțe familiei. Dumnezeu să te odihnească, Patrick Ekeng„, a scris Mbia.

Citeşte şi Patrick Ekeng a murit. Lista tragediilor din fotbalul românesc

Hector Bellerin , component al echipei engleze Arsenal, a afirmat că e sfâșietor să vadă cum moare încă un fotbalist pe teren. „Dumnezeu să te odihnească, Patrick Ekeng. E sfâșietor să vezi încă un fotbalist cum moare practicând sportul pe care îl iubim„, a scris fundașul spaniol pe Twitter.

De asemenea, jucătorul francez al formației Manchester United Anthony Martial a fost impresionat de drama fotbalistului dinamovist. „Dumnezeu să te odihnească, Patrick Ekeng„, a scris el pe contul personal de Twitter.

Citeşte şi Hasan Anil Eken, agentul lui Ekeng: O, Dumnezeule, sper că e o ştire falsă, nu pot să cred

Patrick Ekeng a murit vineri seară după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo și FC Viitorul Constanța (3-3).

Transferat în luna ianuarie, Ekeng a evoluat pentru Dinamo în 11 meciuri, în trei competiții, marcând un gol important în derby-ul cu Steaua din semifinalele Cupei României, încheiat la egalitate, 2-2.