Acesta este liceul în care nimeni nu a luat BACALAUREATUL în ultimii 7 ani. INCREDIBIL ce au făcut elevii la BAC 2017

Pentru al șaptelea an consecutiv, niciun elev de la Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orțișoara din județul Timiș nu a promovat examenul de Bacalaureat.

06 iul. 2017, 13:50
Acesta este liceul în care nimeni nu a luat BACALAUREATUL în ultimii 7 ani. INCREDIBIL ce au făcut elevii la BAC 2017

În acest an, elevii nici nu s-au mai prezentat la BAC, după cum rezultă din informațiile publicate de Ministerul Educației Naționale pe siteul bacalaureat.edu.ro, scrie greatnews.ro.

Citeşte şi CONTESTAŢII BACALAUREAT 2017. 1 din 3 elevi care au dat bac-ul a făcut contestanţie, zeci de mii de cereri pentru recorectare

9 elevi ar fi trebuit să susțină examenul de Bacalaureat la liceul din Orțișoara, o comună cu 4.190 de locuitori din județul Timiș. Însă niciunul dintre elevi nu s-a prezentat la niciuna dintre probele scrise (Limba și Literatura Română, Matematică sau Biologie vegetală și animală).

Liceul Tehnologic Agricol din comuna Orțișoara a mai apărut în presă și în anii trecuți, tot după ce niciun absolvent de clasa a XII-a de aici nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat.

Anul trecut, 8 elevi au terminat clasa a XII-a la acest liceu, însă niciunul dintre ei nu a luat notă de trecere.

La nivel național, 97 de elevi au obținut în acest an media 10 la examenul de Bacalaureat.

Citeşte şi Bacalaureat 2017: Rata de promovare cea mai scăzută, sub 55%, în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Teleorman

În acest moment, înainte de rezolvarea contestațiilor, rata de promovabilitate de la examenul de BAC 2017 este de 71,4%, a anunțat ministrul Educației, Liviu Pop, într-o conferință de presă. 91.754 de elevi din cei prezenți la examenul de Bacalaureat 2017 au promovat.

Ministerul Educației Naționale a publicat notele de la BAC la ora 12.00 pe siteul bacalaureat.edu.ro.